Servicii juridice

.01

Drept civil

Servicii de consultanta juridica cat si asistenta juridica si reprezentare…

.02

Drept penal

Asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de urmarire penala…

.03

Dreptul familiei

Asistenta juridica si reprezentare in procese de: divort, partaj…

.04

Dreptul muncii

Litigii de munca – Consultanță juridică și asistență 

.05

Consultanta online

Raspunsuri rapide si profesioniste pentru problemele Dvs.

Alte arii de practica

Testimoniale

Bobeanu Petre​
Read More
Multumesc din suflet Dlui. Avocat pentru modul profesionist, disponibilitatea, receptivitatea si efortul sustinut pe care l-a depus pentru solutionarea favorabila a procesului. Modul in care a gandit actiunea si perspectiva sa a determinat incheierea procesului cu o hotarare prin care am obtinut mai mult decat chiar credeam eu personal ca este posibil. Recomand cu toata increderea!
Pauliuc Vali-Alexandrina
Read More
O experiența foarte buna. Profesional, direct la subiect, m-a ajutat sa înțeleg soluția la problema mea in doar câteva minute a . Recomand pe deplin.
Alexandru Florin Razvan
Read More
Avocat foarte bun,profesionist..am avut mereu și tot timpul rezultate mai mult decât excepționale cu ei..fie pe latură penală,fie civilă..îi recomand cu toată încrederea.
Preda Gabriela
Read More
avocat foarte bun cu o experienta vasta in materie de drept civil,comercial, contencios administrative problemele pe care le-am avut au fost foarte incurcate si complicate iar domnul avocat le-a rezolvat cu succes. Recomand cu incredere!
Cislariu Danuta
Read More
Mulțumesc din suflet domnului avocat Vulvoi Patrice pentru ajutorul și profesionalismul de care a dat dovadă în abordarea procesului meu! Mi-a dat încredere ca voi rezolva problema pe care o aveam și am reușit. Mulțumesc pentru seriozitate,amabilitate si daruirea cu care a-ti abordata problema mea juridica! A fost cea mai buna alegere,acea de a apela la serviciile dansului!
Nicolae Cristian Marian
Read More
Recomand cu toata increderea. Profesionist, disponibil, raspunde cu promptitudine solicitarilor, punctual. Iti da un sentiment de incredere, implicare toatala in interesul clientului. Am facut cea mai buna alegere.